Králičí stehna s hráškovým pyré
Jemné králičí maso je při správné přípravě velmi delikátní. Jeho chuť vhodně doplňuje pečený česnek a slanina, která mu dodá šťavnatost. Maso podáváme s bramborovo-hráškovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna s hráškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5N8D
Moje poznámka
Králičí stehna s hráškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5N8D
Nejnovější recepty
Králičí stehna s hráškovým pyré
Přidáno před 8 hodinami
Italský salát se zelím
Přidáno před 23 hodinami
Krémové koňakové řezy
Přidáno před 23 hodinami
Sirup z černého bezu
Přidáno před 23 hodinami
Gnocchi s houbami
Přidáno před 23 hodinami
Candát na másle
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Tereza Elizabeth před 36 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 38 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
Evajs78 před 39 minutami
Chutné vafle
Pisarak před 1 hodinou
Hospodský zelný salát
kucharka-snu před 1 hodinou
Himaláje buchta
Mirka1957 před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Sefiragold před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Monkrizova před 5 hodinami
Liptovská pomazánka
Moanka před 6 hodinami
Mleté uzené válečky
Panova před 7 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
hořčice,
česnek,
slanina anglická,
tymián,
vývar masový,
máslo,
brambory,
sůl,
hrášek,
máslo,
smetana
Komentáře