Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát na másle

Pokud s vařením teprve začínáte a rádi byste si vyzkoušeli přípravu ryby, máme pro vás jednoduchý recept na candáta na másle. Porce ryby můžete znásobit podle počtu osob. Použijete-li kvalitní filet, i z tak jednoduchého jídla vykouzlíte lahůdku.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 11 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 6 min

11 min (5 min příprava + 6 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Filet z candáta mírně posypeme drceným kmínem. Krok 2: Na pánvi rozpustíme máslo, na kterém rybu z obou stran osmažíme. Smažíme na mírném ohni, z každé strany asi 3 minuty a otočíme jen 1x. Krok 3: Hotovou rybu mírně osolíme a podáváme s vařenými bramborami.

Zveřejněno 24. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ER61K

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ER61K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
candát, kmín drcený, máslo, sůl

Přidat fotografie receptu