Výborné loupáky
Nejlepší snídaně jsou ty, kdy nikam nespěcháte a v klidu si je vychutnáte. Zkuste pro své blízké připravit nadýchané, zlatavé a voňavé loupáky, sypané mákem nebo plátky mandlí. Podávat je můžete s máslem nebo medem a k nim třeba bílou kávu.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné loupáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk7Lz
Moje poznámka
Výborné loupáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk7Lz
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 11 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 16 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 19 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 22 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 10 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 10 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 12 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 12 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 12 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 13 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 13 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko plnotučné,
máslo,
cukr krystal,
droždí čerstvé,
vejce,
sůl,
mák
Komentáře