Hráškový krém s cizrnou
Hráškový krém připravíme velmi snadno. Navíc díky lahodné, jemné a nasládlé chuti chutná skoro všem, oblíbí si ho jistě i děti. Do polévky po rozmixování přidáme sterilovanou cizrnu, bude tak ještě vydatnější.
Postup přípravy
Krok 1: Mražený hrášek vsypeme do zeleninového vývaru a vaříme asi 10 minut.
Krok 2: Pak rozmixujeme tyčovým mixérem a propasírujeme přes sítko.
Krok 3: Cizrnu scedíme, opláchneme vodou a přidáme do hráškového krému.
Krok 4: Podáváme v miskách.
Zveřejněno 30. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hráškový krém s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6jo4
Moje poznámka
Hráškový krém s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6jo4
Nejnovější recepty
Špaldoto s medvědím česnekem
Přidáno před 34 minutami
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 15 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 21 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 23 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 23 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno 31. 3. 2025 06:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
Kamice před 26 minutami
Krkovička z trouby
lunav1 před 2 hodinami
Bramborové špecle
ZboSy před 2 hodinami
Boloňská omáčka
Moanka před 3 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 14 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 15 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 15 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 17 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 17 hodinami
Suroviny:
hrášek mražený,
cizrna sterilovaná,
vývar zeleninový
Komentáře