Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hráškový krém s cizrnou

Hráškový krém připravíme velmi snadno. Navíc díky lahodné, jemné a nasládlé chuti chutná skoro všem, oblíbí si ho jistě i děti. Do polévky po rozmixování přidáme sterilovanou cizrnu, bude tak ještě vydatnější.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

miriamcirzova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Mražený hrášek vsypeme do zeleninového vývaru a vaříme asi 10 minut. Krok 2: Pak rozmixujeme tyčovým mixérem a propasírujeme přes sítko. Krok 3: Cizrnu scedíme, opláchneme vodou a přidáme do hráškového krému. Krok 4: Podáváme v miskách.

TIP: Jak uvařit hráškový krém

Zveřejněno 30. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hráškový krém s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6jo4

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hráškový krém s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6jo4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hrášek mražený, cizrna sterilovaná, vývar zeleninový

Přidat fotografie receptu