Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložené tofu

Tofu je bohaté na bílkoviny, lehce stravitelné a navíc jej můžou nejen vegetariáni, ale také vegani. Jeho chuť je neutrální a tak má v kuchyni opravdu rozličné využití. Můžete jej také naložit se směsí koření a paprik.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min bez doby uležení v lednici

15 min (15 min příprava, bez doby uležení v lednici)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Tofu nakrájíme na kostky o velikosti 2x2cm. Papriku nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Krok 2: Skládáme do sklenice, vždy vrstvu tofu, zeleniny, koření a kdo chce osolí. Krok 3: Zalijeme olejem a lehce stlačíme. Necháme několik dní v lednici uležet.

TIP: Jak marinovat tofu?

Zveřejněno 28. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložené tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD9O7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložené tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD9O7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
tofu natural, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá zelená, česnek, sůl, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, tymián, chilli paprika čerstvá, olej slunečnicový

Přidat fotografie receptu