Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložené tofu

Tofu je bohaté na bílkoviny, lehce stravitelné a navíc jej můžou nejen vegetariáni, ale také vegani. Jeho chuť je neutrální a tak má v kuchyni opravdu rozličné využití. Můžete jej také naložit se směsí koření a paprik.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min bez doby uležení v lednici

15 min (15 min příprava, bez doby uležení v lednici)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Tofu nakrájíme na kostky o velikosti 2x2cm. Papriku nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Krok 2: Skládáme do sklenice, vždy vrstvu tofu, zeleniny, koření a kdo chce osolí. Krok 3: Zalijeme olejem a lehce stlačíme. Necháme několik dní v lednici uležet.

TIP: Jak marinovat tofu?

Zveřejněno 28. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložené tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD9O7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložené tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD9O7

Marie

Suroviny:
tofu natural, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá zelená, česnek, sůl, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, tymián, chilli paprika čerstvá, olej slunečnicový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu