Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Bylinkou, která doslova symbolizuje jaro, je medvědí česnek. V kuchyni má velké využití a a dodá spoustě různých pokrmů zajímavou jemnou a pikantní chuť. Přidat jej můžete i do vajíčkové pomazánky, kterou si nejlépe vychutnáte na čerstvém pečivu.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zVL
Moje poznámka
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zVL
Nejnovější recepty
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 28 minutami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 47 minutami
Špaldoto s medvědím česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 18 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno 31. 3. 2025 11:19
Sezamové sušenky
Přidáno 31. 3. 2025 09:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový perník nadýchaný
Jířa Gerlová před 59 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Aluse81 před 1 hodinou
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Ajca1 před 1 hodinou
Lilková směs na dva způsoby (na toasty nebo karbanátky)
ZboSy před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Kamice před 3 hodinami
Krkovička z trouby
lunav1 před 4 hodinami
Bramborové špecle
ZboSy před 5 hodinami
Boloňská omáčka
Moanka před 6 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 16 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 17 hodinami
Suroviny:
vejce,
tvaroh ve vaničce,
cibule,
česnek mědvědí,
hořčice plnotučná,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)