Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem

Bylinkou, která doslova symbolizuje jaro, je medvědí česnek. V kuchyni má velké využití a a dodá spoustě různých pokrmů zajímavou jemnou a pikantní chuť. Přidat jej můžete i do vajíčkové pomazánky, kterou si nejlépe vychutnáte na čerstvém pečivu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

davidstaufcik

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Ve vroucí vodě vaříme vejce 9 minut. Poté je prudce zchladíme a oloupeme. Krok 2: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Medvědí česnek nasekáme. Krok 3: Vejce nastrouháme do mísy nahrubo. Přidáme tvaroh, hořčici, cibuli, a medvědí česnek. Osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Podáváme na pečivu.

Zveřejněno 30. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68zVL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68zVL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Na jaře ji velice ráda dělám, medvědí česnek dodá pomazánce skvělou chuť 😊

:-)<3:yes::yes:Také dělám, je moc dobrá. :-K

Suroviny:
vejce, tvaroh ve vaničce, cibule, česnek mědvědí, hořčice plnotučná, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu