Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí ragú

Jemně pikantní hovězí ragú s výraznou chutí paprik a rajčat je skvělým způsobem, jak zužitkovat vařené hovězí maso z polévky. Stačí mu jen pár minut na plotně a máte chutný oběd – ať už na všední den, nebo na neděli.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Žlutou cibuli, papriky a rajčata nakrájíme na proužky. Krok 2: Na oleji orestujeme prvně cibuli a po 3 minutách přidáme nakrájené papriky, feferonku podle chuti a podlijeme vývarem. Krok 3: Osolíme, opepříme a dusíme zhruba15 minut. Krok 4: Ke konci přidáme rajčata a společně ještě krátce povaříme. Zelenina musí zůstat lehce křupavá. Krok 5: Vařené maso natrháme nebo nakrájíme na malé slabé plátky a přidáme k zelenině. Přimícháme nakrájenou červenou cibuli. Krok 6: Vše prohřejeme a dle potřeby ještě dochutíme. Krok 7: Jako přílohu můžeme použít brambory rýži, chleba nebo bramboráčky.

TIP: Jak udělat nejlepší bramborák

Zveřejněno 3. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW5q5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW5q5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, cibule, cibule červená, rajče, olej, vývar masový, sůl, pepř mletý, feferonka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu