Segedín z trouby
Česká klasika v ještě jednodušší verzi. Segedín z trouby je ideální pro ty, kteří si chtějí vaření zjednodušit, ale přesto si skvěle pochutnat. Stačí jen vše smíchat a nechat troubu, ať udělá veškerou práci za vás.
Postup přípravy
Krok 1: Troubu předehřejeme na 250 °C.
Krok 2: Maso nakrájíme na kostky, cibuli najemno.
Krok 3: Všechny suroviny dáme do pekáčku, okořeníme a zalijeme vývarem.
Krok 4: Vše promícháme a přikryté pečeme 80-90 minut.
Krok 5: Dle potřeby naředíme převařenou vodou.
Krok 6: Podáváme s houskovým knedlíkem, nebo chlebem.
Zveřejněno 4. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedín z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN596
Moje poznámka
Segedín z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN596
Nejnovější recepty
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 7 minutami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 7 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 11 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 14 minutami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 24 minutami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 40 minutami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 58 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 1 hodinou
Valašské frgály
Hajcman před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 2 hodinami
Slávky dušené na víně
sarki před 2 hodinami
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 2 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
zelí kysané,
cibule,
smetana ke šlehání,
vývar masový,
solamyl,
olej,
kmín drcený,
paprika,
paprika sušená pálivá,
sůl
Komentáře