Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedín z trouby

Česká klasika v ještě jednodušší verzi. Segedín z trouby je ideální pro ty, kteří si chtějí vaření zjednodušit, ale přesto si skvěle pochutnat. Stačí jen vše smíchat a nechat troubu, ať udělá veškerou práci za vás.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Dada66

Snadný

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min Do předehřáté troby na 250°C na 80-90 minut. Troubu po celou dobu neotvírat.

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava, Do předehřáté troby na 250°C na 80-90 minut. Troubu po celou dobu neotvírat. )

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 250 °C. Krok 2: Maso nakrájíme na kostky, cibuli najemno. Krok 3: Všechny suroviny dáme do pekáčku, okořeníme a zalijeme vývarem. Krok 4: Vše promícháme a přikryté pečeme 80-90 minut. Krok 5: Dle potřeby naředíme převařenou vodou. Krok 6: Podáváme s houskovým knedlíkem, nebo chlebem.

TIP: Jak ohřát knedlíky v mikrovlnce

Zveřejněno 4. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segedín z trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PN596

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segedín z trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PN596

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plec vepřová, zelí kysané, cibule, smetana ke šlehání, vývar masový, solamyl, olej, kmín drcený, paprika, paprika sušená pálivá, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu