Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový salát s ředkvičkami

Jarní bramborový salát s ředvičkami se skvěle hodí ke smaženým řízkům nebo rybímu filé. Salát je osvěžující, ředkvičky a salátová okurka v každém soustu příjemně křupnou. Salát je odlehčený, majonézu nahradila zakysaná smetana.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Brambory očistíme a uvaříme ve slupce doměkka. Vodu z brambor slijeme a necháme je vychladnout. Krok 2: Vejce uvaříme natvrdo. Zchladíme je a oloupeme. Krok 3: Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, vajíčka nakrájíme na kostičky. Obojí dáme do mísy. Krok 4: Přidáme zakysanou smetanu, dijonskou hořčici, sůl a pepř. Krok 5: Ředkvičky očistíme a nakrájíme na plátky. Okurku nakrájíme na kostičky. Obojí dáme do mísy k ostatním surovinám a důkladně promícháme. Krok 6: Salát před podáváním ozdobíme řeřichou.

TIP: 7 tipů, jak zdobit ředkvičkami

Zveřejněno 5. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDk0V

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDk0V

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory typ a, vejce, smetana zakysaná, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, ředkvičky, okurka salátová, řeřicha

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu