Pažitková polévka
Jednou z nejoblíbenějších bylinek v české kuchyni je bezesporu čerstvá pažitka. Její jemně pikantní chuť perfektně dochutí jakýkoliv pokrm. Z pažitky můžeme připravit lahodnou polévku se zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pažitková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQGr
Moje poznámka
Pažitková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQGr
Nejnovější recepty
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 9 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 9 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 10 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 11 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 11 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 12 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 13 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 13 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 15 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 17 hodinami
Suroviny:
pažitka,
cibule,
mrkev,
celer,
vývar kuřecí,
máslo,
semínka lněná,
sůl,
pepř mletý,
strouhaný muškátový oříšek,
vejce,
sůl,
krupice
Komentáře