Pažitková polévka
Jednou z nejoblíbenějších bylinek v české kuchyni je bezesporu čerstvá pažitka. Její jemně pikantní chuť perfektně dochutí jakýkoliv pokrm. Z pažitky můžeme připravit lahodnou polévku se zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pažitková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQGr
Moje poznámka
Pažitková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQGr
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 1 minutou
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 3 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 21 hodinami
Brokolicové halušky s brynzou a opečenou uzeninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
lunav1 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 7 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 7 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 14 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 15 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 15 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 15 hodinami
Suroviny:
pažitka,
cibule,
mrkev,
celer,
vývar kuřecí,
máslo,
semínka lněná,
sůl,
pepř mletý,
strouhaný muškátový oříšek,
vejce,
sůl,
krupice
Komentáře