Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vajíčková pomazánka s petrželkou

Jemná chuť vařených vajec se skvěle doplňuje s čerstvou petrželkou a krémovým základem z másla nebo sýra. Hodí se nejen na chléb nebo pečivo. S minimem surovin připravíte skvělou pomazánku za pár minut.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dáme pomazánkové máslo, hořčici, sůl, pepř a vše vyšleháme elektrickým šlehačem. Krok 2: Dále přidáme sýr cottage, na malé kostičky nakrájenou šunku a okurky, najemno nakrájenou petrželku a na kolečku na brambory promačkaná oloupaná vajíčka. Vše zlehka promícháme. Krok 3: Podáváme s čerstvým pečivem.

TIP: Recepty na vajíčkové pomazánky: Oblíbené recepty oceníme hlavně na jaře

Zveřejněno 5. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčková pomazánka s petrželkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYMmj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčková pomazánka s petrželkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYMmj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pomazánkové máslo, sýr cottage, vejce, hořčice plnotučná, šunka vepřová, okurky sterilované, sůl, pepř mletý, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu