Jehněčí na červeném víně
Jehněčí na červeném víně je pomalu tažené maso s bohatou a voňavou omáčkou. Víno dodá jehněčímu masu hloubku chuti a spolu s bylinkami a kořenovou zeleninou vznikne lahodné jídlo, které se doslova rozplývá na jazyku.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxM97
Moje poznámka
Jehněčí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxM97
Nejnovější recepty
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
JanaK24 před 53 minutami
Vepřové maso se žampiony a rýží
Moanka před 1 hodinou
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Moanka před 1 hodinou
Čevapčiči podle starých kuchařek
Moanka před 1 hodinou
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 3 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 7 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 9 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 12 hodinami
Suroviny:
maso jehněčí,
špek,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno červené,
sůl,
pepř mletý
Komentáře