Jarní nákyp s hráškem
Jarní nákyp s kedlubnami a hráškem můžete podávat jako lehký oběd či večeři. Výrazná chuť slaniny a parmazánu skvěle doplňuje chuťově méně výraznou zeleninu. Servírování pokrmu přímo v zapékacích miskách je velice elegantní.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní nákyp s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBRyQ
Moje poznámka
Jarní nákyp s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBRyQ
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 34 minutami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 5 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 9 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 22 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 12 minutami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 13 minutami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 39 minutami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 2 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 2 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 5 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 6 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 6 hodinami
Suroviny:
kedlubna,
slanina anglická,
vejce,
mouka hrubá,
smetana na vaření,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř mletý,
tuk
Komentáře