Segedínský závitek
Segedínský guláš je oblíbeným jídlem všech generací. Co si ale místo šťavnatých masových kostek připravit masové závitky?Náplň ze zelí, směsi paprik, cibule a uzeného maso krásně ochutí. Omáčka se zelím dokonale zvláční každé sousto masa i knedlíku.
Postup přípravy
10 minut povaříme. Krok 6: Podáváme s domácím kynutým knedlíkem.
Zveřejněno 9. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk5Bv
Moje poznámka
Segedínský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk5Bv
Nejnovější recepty
Roláda s kopřivami
Přidáno před 14 minutami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 5 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 15 hodinami
Jidášky
Přidáno před 15 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 7 minutami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 27 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 28 minutami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 3 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 3 hodinami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 3 hodinami
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 3 hodinami
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
JonasM před 4 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
zelí kysané,
cibule,
sádlo,
maso uzené,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká
Komentáře