Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Housky zapékané s ředkvičkami

Ředkvičky jsou na pěstování nenáročné a nejlepší chuť mají právě ty jarní. Jejich využití je velké, zpestří různé zeleninové saláty či pomazánky. Ke snídani, nebo svačině, můžete připravit housky zapečené s ředkvičkami a strouhaným sýrem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Plech vyložíme pečicím papírem. Sýr nastrouháme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Petrželku nasekáme najemno. Krok 2: Ředkvičky nastrouháme nahrubo. Přidáme česnek, sůl, pepř, sýr, vejce, petrželku a vše promícháme. Krok 3: Housky podélně rozkrojíme a naneseme ředkvičkovou směs. Rozložíme na plech a zapékáme při 200 °C asi 15 minut.

TIP: Jak uchovat ředkvičky čerstvé - rady a tipy

Zveřejněno 10. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Housky zapékané s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRO9v

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Housky zapékané s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRO9v

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
ředkvičky, česnek, sýr nastrouhaný, vejce, petrželka, houska, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu