Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vybusna vybusna

Snadný

Suroviny

Porce: 4 porcie

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 820 kJ /
913 kcal
Bílkoviny64,80 g
Tuky67,76 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 927 mg
Sodík 1,80 g
Sůl4,38 g
Sacharidy10,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ocisteny patizon bez jadierok nakrajame na tenke podkovicky a mierne zasypeme vegetou. Krok 2: Struhany emental a cesnak vymiesame s 1 vajickom. Krok 3: Touto zmesou vzdy potrieme jednu stranu podkovicku a spojime s druhym platkom. Krok 4: Takto zlepene podkovicky obalime v trojobale a vyprazame na oleji, odkryte.

Zveřejněno 28. 9. 2009

Poznámka autorky vybusna

Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=954

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrLW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrLW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Dnes jsem připravila k obědu a chutnalo.:-Q Je to zase jiné a zajímavé využití patizonu.:yes:
Pokud nevadí, přidávám foto.

Určitě vyzkouším,jen místo vegety přidám bylinky:yes::-K

;-(nikdi sem to nemel :(

Překrásné fotky, už jen ty jsou za bodík. Patizon jsem snad ještě nejedla (nemůžu se přinutit), ale s cuketou to určitě zkusím.

Zajímavý recept a krásné fotky;-):yes:. Posílám 11.bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Výbušná :yes::yes: Patizon mám ještě jeden v lednici, ale já mám tu dietu :-( a rodinka nevím jestli to jedlo. Můžu to zkusit, Sobě udělám dietní a jim tento tvůj dobrý ;-)
btw ... patizony jsem viděla dnes v Kauflandu a v neděli v tescu měli dokonce 3 druhy - bílé klasické a ještě zelené a oranžové.;-) +:-)

Dámy,nádhera.Patizon je sice již zbaštěn,ale můžu to vyzkoušet s cuketou:yes:

angel 666, ale ozaj ako krasne to vyzera a urcite s tym nebola ani taka priserna prplacka ako s tymi podkovickami.....manzelova maminka je vegetarianka, takze som tu sunku nedavala zamerne...ale urcite vyskusam aj s tym...vdaka za typ

Výbušná, i ta šunčička to pěkně ochutila:-p, nemusí jí být moc, opravdu jen pár tenkých plátečků:-)):-))

Angel super fotky a super pohotovost:-)). Ještě, žes měla na výběr!!:-O

o tych bylinkach mi povedala aj manzelova maminka, zeby to vyzeralo aj pekne, aj by to ozivilo...skusim urcite nabuduce

Tak, dala jsem vařit brambory, připravila si směs, do které jsem navíc přidala trochu sekané petrželky a asi čtyři plátky zauzené šunky, nasekané najemno. Pak jsem rozkrojila patizon- byl vevnitř úplně zkažený:-//:-((. No, co teď? Tak jsem nakrájela na tenké plátky mladou cuketu, slepila připravenou náplní a usmažila:-p. Řeknu vám- je to lahůůůdka i v cuketovém provedení:-*:-D. Určitě to budu příště s patizonem střídat cíleně:-)).

patizony milujem , takže jasná volba ;-):-D:-p:yes:

V lednici odpočívá jeden nevyužitý patizon, tak hned zítra bude nakrájen, potřen sýrovou směsí, obalen, usmažen a už teď vím, že si na něm moc pochutnáme:-p;-):-)). Díky za inspiraci na zítřejší oběd:-)

Elizo, když já jsem prubla lilek a rozhodně jsem nebyla sklamaná, tak ty prubni patizon;-) Kdysi jsem ho obalovala, jako řízek. Dnes ho nějak nevidím. Vybusna, vím, jak chutná cuketa, kedlubna, lilek, takže si myslím, že ti s klidnou vůlí můžu dát plus za patizon.;-):yes::yes:

Patizony jsme mivali docela často, ale v poslední době jsme na ně nějak pozapomněli:-8, toto je tak lákavý recept - taky díky nádherným fotkám:-), že určitě vyzkouším. Je to jasný +:yes:

Patizon mám také ráda a takto upavený musí být velice chutný. Přidávám 3.bodík a to také za krásnou fotku:yes:

Výbušná:-)prplačka-neprplačka:-D,já do toho jdu;-).Patizonek dorůstá na záhonku,řízečky my z něj moc rádi,takže zkusíme trošku jinou variantu:-p.Já si k tomu udělám ocuc.zakysanku s česnekem a zeleninový salátek a budu si pomlaskávat.A navíc-já prplačky ráda:-8;-):-)).Přidávám boďku a odebírám do oblíbených;-).A fotky:yes:.

Zase ten patizon... Já ho snad budu muset vyzkoušet ;-). Výbušná, máš překrásné fotografie :-p:yes:.

Jejda - to vypadá krásně a určitě:-p:-p, už se těším, jak si připravím, ale prosím ;-), vymýšlej nějakou "zlepšovačku";-), aby to nebyla "prplačka":-O:-D:-D, bodíka posílám:yes:

Tématické fráze:
patizonové recepty, patizon recepty, recepty s patizonem, kuchařská pohotovost recepty, plněný patizon recept, www kuchařská pohotovost.cz, patizonove rizky, kucharska pohotovost.cz, recept patizon, zapečený patizon se sýrem, jak vypadá patizon, patizony recepty, jak připravit patizon, jak uvařit patizon, plněný lilek sýrovou směsí zapečený, plněný patizon, co s patizonem, patizon jak vařit, patizonová polévka, jak spracovat p patizonu

Suroviny:
patizon, vegeta, sýr ementál, vejce, česnek, mouka hladká, strouhanka, sůl, olej

Přidat fotografie receptu