Telecí pečeně s knedlíkem a kedlubnovým zelím
Telecí pečeně zabalená do slaniny je krásně šťavnatá a voňavá, a skvěle ladí s kedlubnovým zelím a žemlovým knedlíkem. Pokrm vypadá složitě, ale ve skutečnosti je jeho příprava velmi snadná. Můžete jej podávat i při slavnostních příležitostech.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí pečeně s knedlíkem a kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk7W3
Moje poznámka
Telecí pečeně s knedlíkem a kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk7W3
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 1 hodinou
Barevná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 3 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 30 minutami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 40 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 1 hodinou
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Suroviny:
maso telecí,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
česnek,
olej,
slanina anglická,
cibule,
olej,
kedlubna,
sůl,
cukr,
ocet,
houska,
mléko,
vejce,
bylinky,
mouka hrubá
Komentáře