Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka

Ředkvičky jsou nenáročné na pěstování a zároveň obsahují spoustu zdraví prospěšných látek. Ke svačině, nebo jako lehkou večeři, můžete připravit ředkvičkovou pomazánku z Lučiny s pikantním salámem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

alena-s

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky opláchneme, odřízneme kořínky a chrást. Bulvy nakrájíme na drobné nudličky nebo nastrouháme. Krok 2: V misce promícháme Lučinu se zakysanou smetanou, přidáme ředkvičky a jemně nakrájený pikantní salám. Podle chuti přisolíme a lehce opepříme. Krok 3: Podáváme na plátku slunečnicového chleba, ozdobené pažitkou a kvítkem brutnáku, který je jedlý.

TIP: Co se dá udělat z ředkviček?

Zveřejněno 15. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5y1vK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5y1vK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
ředkvičky, lučina, salám pikantní, smetana zakysaná, chléb slunečnicový, sůl, pepř mletý, pažitka,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu