Velikonoční nádivka
Nádivka, nebo také hlavička, patří mezi tradiční velikonoční pokrmy. Je plná mladých kopřiv a uzeného masa a svojí chutí navodí tu správnou velikonoční atmosféru. Upéct ji můžete také v bábovkové formě a podávat k pečenému kuřeti nebo samotnou.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJnq
Moje poznámka
Velikonoční nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJnq
Nejnovější recepty
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 9 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 9 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 10 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 6 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 8 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 8 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 8 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 8 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 8 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 10 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 10 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 11 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 12 hodinami
Suroviny:
plec uzená,
houska,
krkovice vepřová,
petrželka hladkolistá,
kopřivy,
vejce,
máslo,
ořech muškátový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře