Velikonoční nádivka
Nádivka, nebo také hlavička, patří mezi tradiční velikonoční pokrmy. Je plná mladých kopřiv a uzeného masa a svojí chutí navodí tu správnou velikonoční atmosféru. Upéct ji můžete také v bábovkové formě a podávat k pečenému kuřeti nebo samotnou.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJnq
Moje poznámka
Velikonoční nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJnq
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zauzený zelný " Eintopf"
Sahula před 2 hodinami
Chábovica (zelná polévka)
Sahula před 2 hodinami
Pampeliškový sirup
Borisovaanna před 3 hodinami
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 3 hodinami
Beránek biskupský
Moanka před 5 hodinami
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 8 hodinami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 9 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 10 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 10 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 11 hodinami
Suroviny:
plec uzená,
houska,
krkovice vepřová,
petrželka hladkolistá,
kopřivy,
vejce,
máslo,
ořech muškátový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře