Tuňáková pomazánka
Výtečnou tuňáková pomazánka zachutná i těm, kteří ryby běžně nekonzumují. Tato lehká pomazánka, plná bílkovin, je skvělá jak ke svačině do práce nebo do školy, ale také jako rychlá večeře.
Postup přípravy
Krok 1: Z tuňáka slijeme olej a necháme na sítku okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Okurky nakrájíme na jemno. Pažitku pokrájíme.
Krok 2: Do misky přendáme okapanou rybu, zalijeme ji citronovou šťávou, přidáme nadrobno nasekanou cibuli a vidličkou rozmícháme.
Krok 3: Pak přidáme Lučinu, okurky, nať a olivy a podle chuti osolíme a opepříme.
Krok 4: Pomazánku dáme do misky a necháme pořádně vychladit.
Zveřejněno 26. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L95q4
Moje poznámka
Tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L95q4
Nejnovější recepty
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 14 hodinami
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 14 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tchýnino výtečné kuřecí maso
50Mirka před 6 hodinami
Černá čočka beluga s chřestem a pošírovaným vejcem
TondaJ před 8 hodinami
Kávové děrované řezy
Noumik před 9 hodinami
Těstoviny s bešamelem
Hedra před 9 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Antonausprag před 10 hodinami
Domácí bábovka z podmáslí
Marcela Kr. před 10 hodinami
Pizza jako z pizzerie
david.manda83 před 10 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 10 hodinami
Máslové makovky
Wanilor před 10 hodinami
Zeleninový salát s brokolicí a vejci
faluska před 12 hodinami
Suroviny:
tuňák v oleji,
citron,
cibule,
lučina,
okurky sterilované,
olivy,
sůl,
pepř mletý,
zelená nať
Komentáře