Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňáková pomazánka

Výtečnou tuňáková pomazánka zachutná i těm, kteří ryby běžně nekonzumují. Tato lehká pomazánka, plná bílkovin, je skvělá jak ke svačině do práce nebo do školy, ale také jako rychlá večeře.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min bez doby chlazení

20 min (20 min příprava, bez doby chlazení)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Z tuňáka slijeme olej a necháme na sítku okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Okurky nakrájíme na jemno. Pažitku pokrájíme. Krok 2: Do misky přendáme okapanou rybu, zalijeme ji citronovou šťávou, přidáme nadrobno nasekanou cibuli a vidličkou rozmícháme. Krok 3: Pak přidáme Lučinu, okurky, nať a olivy a podle chuti osolíme a opepříme. Krok 4: Pomazánku dáme do misky a necháme pořádně vychladit.

TIP: Co se dá udělat z tuňáka v konzervě?

Zveřejněno 26. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňáková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L95q4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňáková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L95q4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
tuňák v oleji, citron, cibule, lučina, okurky sterilované, olivy, sůl, pepř mletý, zelená nať

Přidat fotografie receptu