Čočková polévka s batáty a mangoldem
Čočková polévka z černé a červené čočky je doplněna batátem a mangoldem. Je ochucená harissou, jejíž pikantní chuť je vyvážena nasládlým batátem. Pokud máte rádi husté polévky, tuhle určitě vyzkoušejte. Je vynikající a snadná na přípravu.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQz6
Moje poznámka
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQz6
Nejnovější recepty
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 19 hodinami
Chřestová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 19 hodinami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno před 21 hodinami
Hovězí trhané maso
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
Nikolw před 2 hodinami
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
mariooneta před 10 hodinami
Rebarborový koláč
janpoho před 11 hodinami
Kopřivový sirup
BlancaL před 12 hodinami
Kopřivový sirup s trochou pampelišek
BlancaL před 12 hodinami
Mini cheesecake
blazenak před 14 hodinami
Domácí česneková pomazánka
radekfiala před 14 hodinami
Pizza bez droždí
hanapelanova18 před 15 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Antonausprag před 16 hodinami
Suroviny:
čočka beluga,
čočka červená,
listy mangoldu,
batáty,
vývar zeleninový,
harissa,
sůl
Komentáře (2)