Suroviny
Porce: 4 večky nebo 12 bulek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 920 kJ / 3 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,80 g |
Tuky | 101,75 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 537,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové pečivo s celerovou natí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7ZQ
Moje poznámka
Sýrové pečivo s celerovou natí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7ZQ
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 9 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 10 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 11 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 2 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 3 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 3 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 3 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 4 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 5 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 7 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 8 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 8 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 9 hodinami
Tématické fráze:
sýrové pečivo,
mouka t55,
mouka manitoba,
mouka t 55,
celerová nať,
rozdíl mezi chlebovou moukou,
rozdíl mezi chlebovou a normální moukou,
manitoba mouka,
rozdíl mezi chlebovou moukou a normální,
specialni chlebova mouka t55,
rozdíl mezi chlebovou a hladkou moukou,
rozdíl mezi normální a chlebovou moukou,
rozdíl mezi hladkou moukou a chlebovou moukou,
co je mouka t55,
jak použít celerovou nať,
rozdíl mezi hladkou a chlebovou moukou,
recepty z mouky manitoba,
rozdil mezi moukou a chlebovou moukou,
rozdil mezi moukou chlebovou anormalni,
hladká mouka manitoba
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
sádlo,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
sýr nastrouhaný,
nať celerová,
česnek sušený
Komentáře (8)