Bezinková šťáva
Černý bez, který je známý svými léčivými účinky, začíná v přírodě pomalu kvést. Své uplatnění nalezne i v kuchyni, ať už jako smažené květy bezu kosmatice, nebo jako lahodná bezinková šťáva, která v horkých dnech příjemně osvěží.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezinková šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDRv
Moje poznámka
Bezinková šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDRv
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 16 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 5 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 6 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 6 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 6 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 7 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 8 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 9 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 9 hodinami
Suroviny:
voda,
květy černého bezu,
cukr krystal,
kyselina citronová,
citron
Komentáře (1)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0