Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané špagety

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 8-10

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 167 kJ /
4 103 kcal
Bílkoviny187,50 g
Tuky65,00 g
Vláknina45,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 3,03 g
Sůl7,60 g
Sacharidy669,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme dle návodu špagety a scedíme. Krok 2: V pánvi Wok rozehřejeme a rozmačkáme jak vepřovou tak i hovězí konzervu. Krok 3: Vsypeme suchou směs Vitana, kukuřici, žampiony, přidáme malý kečup a lehce prohřejeme. Krok 4: Do středního pekáče s vyšším okrajem dáme vrstvu (cca polovinu) uvařených špaget a polijeme vrstvou masové směsi asi 3/4 dávky. Krok 5: Přidáme zbytkem špaget a polijeme rovnoměrně zbytkem směsi. Krok 6: Naplněný pekáč posypeme nahrubo strouhaným sýrem a zapečeme v troubě až se sýr začne na nás zlatit.

Zveřejněno 11. 10. 2009

Poznámka autora Colombo65

Nemusí to každému takhle vyhovovat, ale naše rodina to miluje a ta dávka je tak velká jelikož to prostě u nás letí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané špagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0VlK

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané špagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0VlK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Jana Remkova - tak od vas bych k tomuto umelemu humusu bod necekal :-O :-(

konzerva - konzerva - vitana - konzerva - konzerva - kečup :no:

Koukám, že rodinka jsou gurmáni. Je vidět, že jsou znalci talské kuchně.Důležité je aby toho bylo moc.;-(;-(;-(

Pan Pekáč4:proč humus:-? když není čas,je to skvělá rychlovka..a vás to nikdo nenutí vařit....

Pan Pekáč4 10. 5. 2011 16:28
Omáčka na špagety? To neumíte nic víc než vařit z pytlíku? Humus. :no:

Nick Brat. 24. 1. 2010 15:57
Velice dobré:-p

Tak uvařeno.Výborné, jen místo kukuřice a žampiónů jsem dala mraženou zeleninovou směs se žampióny a taky bomba!! :-8:-K Přidala jsem foto, jen to nemám pěkné tak jak vy všichni :-D

Špagety můžu sedmkrát v týdnu;-):yes:

Tak já špagety mám ráda a dělala jsem je i s prohřátým, okořeněným masem z konzervy, jen jsem nezapékala, pouze nahoru nastrouhlala sýr. Zapečené mne ale lákají:yes:3.

to vypadá moc jedle! určitě to vyzkouším, jen se musím podívat na tu suchou směs od Vitany boďka + 2

Otíku, já špagety moc nemusím, nicméně to u mne máš za bod, protože moje dcera by si hned dala a že něco nemusím, ještě neznamená, že to není dobré;-):yes:

Tématické fráze:
zapekané špagety, zapečené špagety, špagety zapečené, zapečený spagety, zapečené špagety recept, recept na zapecene spagety, co se zbytkem špaget, zapekané špagety recept, zapečené špagety recepty, zapečené špagety s vepřovou konzervou, recept zapečené špagety, špagety zapekané, zapíkané špagety, špagety s vepřovou konzervou, zapečené těstoviny s vepřovou konzervou, recept na zapékané špagety, zapecene bolonske spagety, těstoviny s vepřovou konzervou, recept na zapečeny špagety, zapékané špagety recepty

Suroviny:
těstoviny špagety, maso vepřové, maso hovězí, směs vitana - omáčka na špagety, kukuřice, žampióny, kečup sladký, sýr eidam, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu