Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí v římském hrnci pro Mirku

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 026 kJ /
1 440 kcal
Bílkoviny205,35 g
Tuky13,90 g
Vláknina10,65 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 791 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy78,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rímsky hrniec namočíme. Krok 2: Nachystáme suroviny - pokrájame mäso a jablko. Krok 3: Suroviny zmiešame a naložíme do hrnca, pečieme cca 90 minút.

Zveřejněno 12. 10. 2009

Poznámka autora magdalenka

Podávame s pečenými zemiakmi, petržlenovou ryžou a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí v římském hrnci pro Mirku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZJE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí v římském hrnci pro Mirku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZJE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

Eliza:nepoviem, tvoje jedlo som nechutnala :-D... a rímák už tiež nemám...hovorí sa, podobne ako u PH, že chute sú trochu iné, plnšie...keď som rímsky hrniec dostala, skúšala som a zbierala recepty, napr. také koleno v ňom bola extra lahoda...

Ještě pro odpůrce rozinek - nějakým způsobem natáhnou chuť vína a zeleniny, takže nechutnají jako rozinky, ani sušené - ani pečené s těstem. Opravdu, nejsou sladké, spíš sladkokyselé a dobré. Sušené také nemusím. A jablíčka se téměř rozvaří a zahustí omajdu. ;-)

Magdalenko, je to výtečné. Použila jsem litinový hrnec, protože římský jsem rozbila:-//. Za maso jsem zvolila naši oblíbenou oháňku a zeleninu čerstvou, kterou používám k hovězímu nejčastěji. Je to super. Jestli by se ti chtělo, napiš mi, jak se hotový pokrm liší, když je v tom římském...Já bych myslela, že nijak zvlášť, ale nevím...
+:yes:

No toto musí být moc dobré. Vyzkouším, ale asi bez těch rozinek.

Magdalenko:-)děkuji:-8:-8:-8.Jsi neskutečně hodná-ráda tento recept vyzkouším,jen nepřidám hrozinky-můj manžel tuto dobrůtku obchází velkým obloukem a čehokoliv se jen dotknou,to nejí;-(.Takže začnu pátrat po pěkném hovězím a ráda si tuhle dobrůtku uvařím:-p:-).

:-p:-p;-):yes::yes:, já asi zkusím ten pekáč a alobal a uzavřít ...:yes::yes:

Tématické fráze:
hovězí maso v římském hrnci, římský hrnec recepty, rimska misa, hovězí po toskánsku, recepty pro rimsky hrnec, rimsky hrniec recepty, rimsky hrnec hovězí maso, guláš v římském hrnci, rimsky hrnec, recepty římský hrnec, hovezi pecene rimsky hrnec, recepty na jídla v papinově hrnci, římský hrnec recepty z hověziho masa, římská mísa recepty, příprava vrimskem hrnci, římský hrnec recept, hovezi guláš vrimskem hrnci, peceni hoveziho v rimskem hrci, brambory z cibuli a hovezy maso, hovez ragu na cervenem vine

Suroviny:
kližka hovězí, jablko, rozinky, víno červené, kůra citronová, sůl, pepř černý, koření kari, cibule

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu