Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové podešve

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 710 kJ /
648 kcal
Bílkoviny46,83 g
Tuky38,39 g
Vláknina14,70 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 517 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy25,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso osolíme, okoreníme, z každej strany potrieme trochou červenej sladkej papriky a naklepeme. Na oleji opražíme z oboch strán. Krok 2: Jednu stranu potrieme horčicou a navrch naukladáme plátky slaniny a kolieska cibule tak, aby sme zakryli mäso. Krok 3: Podlejeme trochou vody a necháme dusiť, kým mäso nezmäkne. Na každý plátok mäsa uložíme zvlášť urobené volské oko. Ako prílohu podávame pečené zemiaky a ľubovoľný zeleninový šalát.

Zveřejněno 13. 10. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové podešve

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrnR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové podešve

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrnR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:-p:-p:yes::yes:

Hmmm :-p. Volské oko jsem neměla ani nepamatuju a teď jsem na něj dostala takovou chuť!! Tak snad večer...
Terezko, bezvadná kombinace surovin - zaslouží si bod a uloženíčko...:-)

To dělávám. Moc dobré;-):yes:

Tématické fráze:
podešev, cukroví podešev, maso na žampionech, recept na sladké podešve, vepřové čočka paprika cibule sýr

Suroviny:
maso vepřové, cibule, slanina, hořčice plnotučná, pepř, sůl, paprika sušená sladká, olej, vejce, sýr

Přidat fotografie receptu