Kvašené zelí
Kvašené zelí je tradiční česká delikatesa, která je nejen chutná, ale i zdravá. Přirozeným kvašením se z něj stává bohatý zdroj vitamínu C a probiotik. Skvěle doplní hlavní jídla, uzeniny i pečené maso a vydrží v lednici nebo spíži dlouhé týdny.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašené zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82W0l
Moje poznámka
Kvašené zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82W0l
Nejnovější recepty
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 38 minutami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 15 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 22 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Klar98 před 6 minutami
Brokolice zapečená se sýrem
janatka před 20 minutami
Listové řezy s pudinkem, piškoty a broskvemi
janatka před 35 minutami
Česnečka z cukety
Liduš před 40 minutami
Pavliny halušky
terundela před 3 hodinami
Hrnková bábovka
lunav1 před 6 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 16 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 17 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 17 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 19 hodinami
Suroviny:
zelí bílé,
sůl mořská,
kmín celý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.