Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koleno v římském hrnci

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 812 kJ /
911 kcal
Bílkoviny24,36 g
Tuky1,50 g
Vláknina36,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy186,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na kolenách narežeme kožu, osolíme, okoreníme, dáme do namočeného hrnca, trošilinka podlejeme a dáme do trúby. Krok 2: Medzitým si očistíme zemiaky, pokrájame na kocky. Krok 3: Keď je mäso skoro mäkké, pridáme zemiaky, cibuľu a cesnak, premiešame vo výpeku, rozložíme okolo mäsa, dosolíme a dopečieme do chrumkava bez poklopu.

Zveřejněno 14. 10. 2009

Poznámka autora magdalenka

Konzumujeme napr. so šalátom z kyslej kapusty, alebo čo nám chutí. (niekoho pošleme včas pre pivo)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koleno v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G5y7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koleno v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G5y7

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Koubkova:myslím, že tým to len urýchliš. Viem, že sú tu recepty na koleno najprv uvarené, potom zapečené - potreté nejakou marinádou. Je to vždy dobré, kto má rád kolená - si pochutí.

Co když to koleno nejdřív nechám povařit v papinovo hrnečku :-? hrnec nemám:-)

magdalenka::-D ale už aj mne zachvílku ostane iba rímsky hrniec a bez kolena

mia2404:ty sa máš...ja nemám ani koleno - teda pečené - už ani ten hrniec...

a už máme kolienko :-), pridávam fotku +1:yes:

;-)

Římský hrnec nemám:-/ale kolena máme rádi a dělám v troubě:-8
Receptík je :-pa Mirčiny fotky:-Kbodík letí;-)+:yes::yes:

Magdalenko:-) ty víš,že nemusíš;-). Jsem ráda,že si fotky ponecháš:-8.

Mirka, mne sa už po tebe tiež "stýskalo", už som si myslela, že sa hneváš...tvoje diela už nepotrebujú komentár...;-) mám ti stále lichotiť?

Magdalenko:-) už se mi stýskalo po "mé" dvorní spisovatelce:-K a tak jsem opět zaskočila mezi tvé recepty a vybrala si tento;-). Kolena jsem nevykošťovala,den předem je naložila do cibule,česneku,soli a kmínu a pak pekla dle tvého rcp. Byla to vynikající večeře:-p,jen pivo se hospodskému včera nějak nepodařilo,tak jsme zapíjeli b. vínkem:-8. Posílám boďku č.3 a pár fotek.

Tématické fráze:
římský hrnec recepty, vepřové koleno v římském hrnci, rimsky hrnec, recepty pro rimsky hrnec, vepřové koleno pečené v římském hrnci, pečené vepřové koleno v římském hrnci, římský hrnec - recepty, recepty v římském hrnci, římský hrnec recepty vepřové koleno, vareni v rimskem hrnci, vepřové maso v římském hrnci, římský hrnec na maso, pečené vepřové koleno v římském hrbci, uzené koleno v římském hrnci, vepřové koleno na majoránce, uzené vepřové koleno pečené v římském hrnci, pečené maso v římském hrnci, rimsky hrnec veprove, vepřové koleno římský hrnec, vepřové v římském hrnci

Suroviny:
koleno vepřové, sůl, kmín celý, pepř, majoránka, brambory, cibule, česnek

Přidat fotografie receptu