Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

coco-choc coco-choc

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 633 kJ /
390 kcal
Bílkoviny45,26 g
Tuky2,08 g
Vláknina20,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy38,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sojové maso uvařte dle návodu na obalu (maso vařím v zeleninovém vývaru - získá tak rovnou chuť). Nechte vychladnout a vymačkejte z masa vodu. Krok 2: Na pánvi osmahněte nakrájenou jarní cibulku, na plátky nakrájený česnek a přidejte i maso. Krok 3: Až získá maso kůrčičku, zalijte rajčatovým pyré a přidejte zeleninu. Nechte provařit a osolte, popř. doslaďte podle chuti. Podávejte se skleněnými nudlemi, rýží nebo jen s plátky chleba.

Zveřejněno 18. 10. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2x4K

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2x4K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

:-) přidávám fotku

Tak jsem dnes dělala něco podobného;-);-)přidávám fotečku pokud můžu;-)

Sojové maso jsem zatím ještě nevařila, ale podle tohohle receptu bych to asi mohla zkusit. Vypadá to fakt moc dobře a lahodně ;) Jen se toho trošku obávám...

taky někdy sojové maso zařazuji do jídelníčku-když se dobře a s fantazií udělá,tak je docela dobré-a zdravé;-)dávám bod:-))

Holky, děkuju za tipy s ochucením sojového masa. Určitě příště vyzkouším ;-)

Dělám téměř totožně a je to moc velká dobrota. U nás to máme rádi s rýží.:yes:;-)

Jakožto vegetariáni s mužem sóju zbožňujeme na tisíce jeden různých způsobů, takže samozřejmě i já děkuji za další inspiraci:)
..jen k tomu vaření ještě-já ho vařím většinou v zeleninovém vývaru, vždy aspoň den před konzumací, dám ho do misky, zaliju libovolnou směsí koření(výborné přidat ještě prolis.česnek) rozmíchanou v ol.oleji a nechám přes noc marinovat. Sója má pak vynikající chuť...;-)

no jestli mohu poradit, tak soj. maso vařím v soj. omáčce (přiměřeně) a nechávám jej přes noc v nálevu a až druhý den použiji. Může se samozřejmě bujon, cokoliv kdo má rád, jen bych řekla, že druhý den má doopravdy dobrou chuť. Kolikrát jej nechám v lednici v nálevu i 2 dny a nic se mu nestalo.

Sakriš, to sojové maso se tu nějak rozjelo a já vůbec ani nevím, jak chutná:-?V životě jsem ho nepoužila, ale co nebylo, být může, proto to asi přece jenom někdy vyzkouším.

Tak to vyzkouším - bezmasé obědy mám ráda, člověk si díky nim příjemně odlehčí :-):yes:

Také mám ráda sojové maso podobně upravené. Dávám bodík:yes:3.

soj. maso miluji ve všech podobách (dokonce ochucené ze sáčku občas chroupu jako pochoutku :-8 ) Dělám podobný receptík a tobě patří ode mne bodík ;-)

Tématické fráze:
sojové maso, co je sojové maso, sojové maso recepty, sojové maso se zeleninou, sojové maso s rajčatovou omáčkou, sojove maso s ryzi, recepty sojove maso, recepty ze sojového masa, jak varim maso, soja se zeleninou, je zdravé sojové maso, sojove maso na rajcatech, recepty se sojového masa, recepty na sojové maso, rajčatova pasata, recept ze sojovych nudlicek a mrazenou zeleninou, sojove maso brokolice, sojove maso recept, zdravé sojového masa, recept na sojové maso

Suroviny:
maso sojové, česnek, cibulka jarní, olej, směs zeleninová mražená, sůl, cukr

Přidat fotografie receptu