Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hověží krk " COUNTRY "

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 269 kJ /
2 932 kcal
Bílkoviny232,80 g
Tuky208,38 g
Vláknina12,24 g
Cholesterol 709 mg
Sodík 677 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy27,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso svážeme tak, aby vznikl váleček a potřeme směsí oliv. oleje a koření COUNTRY. Krok 2: Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Krok 3: Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule, rajčat, a vložíme naložené maso. Krok 4: Pečeme v římském hrnci velmi pomalu cca 2 hodiny. Krok 5: Maso po upečení zbavíme převazu a nakrájíme na plátky. Krok 6: Výpek propasírujeme a přidáme dvě nakrájené kyselé okurky na jemno a 1 na jemno nakrájené uvařené vejce. Krok 7: Vzniklou omáčku dohustíme dle potřeby instantní jíškou. Příloha rýře.

Zveřejněno 18. 10. 2009

Poznámka autora Colombo65

Koření COUNTRY zakoupeno v malo-velko obchodě JIP.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hověží krk " COUNTRY "

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxY6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hověží krk " COUNTRY "

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxY6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

:-p:yes:

Otto, dobrý recept, hovězí krk je skvělý:yes::-p, šťavnaté jemné masíčko, mňam. Já k dušení používám kližku;-), chutná mi víc než krk. Posílám devátý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Hovězí krk, běžně prodává Globus a je to :-*nejlepší omáčkové hovězí maso.

Vypadá to báječně:yes::yes:8.

Otto to vypadá bezva. Je to určitě jedlý. +bodík

Ottíku, paráda a ta barvička a fotky, jen se to na nás směje. Myslím, že by to šlo i z jiné části masa, když se krk zrovna nedobře shání. Každopádně ti dávám boda:yes:

Omáčka je vyloženě lákavá. Country koření jsem určitě viděla v běžném obchodě, musím mrknout v těch 3, kam chodím nejvíc - Albert, Kaufland, Interspar ;-):yes::yes:

No a já ani nevím, že se něco jako hovězí krk prodává...:-8
Recept vypadá moc hezky, fotografie také, takže bod i ode mě. ;-)

Otto - ty vaříš taková ta klasická omáčková "hospodská" jídla, za které by mi manžel utrhal nadšením ruce, ale já je nějak neumím. Musím se u tebe inspirovat a něco doma spáchat. Ď. za recept ;-) :yes::yes:

:-p:yes:

Colombo:-)to je :yes:."Římana" bych měla,koření snad seženu,teď ještě dohnat takhle krásný kus masa a jdu na to;-).Posílám za tvé chuťové lákadlo boďku a ukládám:-).Máš krásné fotečky;-).

Tématické fráze:
hovězí krk, hovězí krk recepty, hovězi krk recept, recepty hovězí krk, recepty z hovězího krku, hovězí krk podplečí, recept na hovězí krk, recept hovězí krk, hovězí podplečí, recepty na hovězí krk, hovězí krk podplečí recepty, co uvarit z hoveziho krku, recepty hovězí maso z krku, hovězí krk podplečí recept, hovězí podplečí recepty, hovězí maso z krku, hovězí pečeně z krku, recept z hovězího krku, hovězí maso krk recepty, hovězí maso krk

Suroviny:
krk hovězí, koření country, pivo světlé, rajče, cibule, okurky sterilované, vejce, sůl, pepř, jíška světlá instantní

Přidat fotografie receptu