Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bačovská kuřecí roládka

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Náročný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 567 kJ /
3 243 kcal
Bílkoviny373,62 g
Tuky190,72 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 977 mg
Sodík 4,95 g
Sůl12,63 g
Sacharidy7,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme, lehce osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Na každý plátek naneseme vrstvu brynzy, rozprostřeme ji (dobře to jde prsty) a posypeme kostičkami slaniny. Zabalíme do roládek a upevníme nití či párátky.
Opékáme na rozpáleném oleji nebo másle asi 15 minut ze všech stran. Krok 2: Opečené maso vyjmeme, výpek zasypeme lžící hladké mouky, zalijeme sklenkou vody, provaříme, dochutíme a přidáme několik lžic šlehačky.
Roládky nakrájíme na kolečka a podáváme podlité smetanovou šťávou.

Zveřejněno 24. 10. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bačovská kuřecí roládka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4QR6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bačovská kuřecí roládka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4QR6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Neměla jsem bohužel anglickou slaninu, tak jsem dala dobré uzené. Dopadlo to na výbornou, skvělý recept :yes:

Elizo super.:-KZnám hodně roládiček,ale s brynzou no to je nápad na bodík a uložení.:yes::yes::-D

Nejhorší je, že v důchodu už polovinu věcí nebudeme smět a anglická bude určitě jedna z prvních. Ach jo!!
Ovšem na druhé straně, pokud budou ty naše důchody vypadat tak, jak momentální hospodaření našeho státu, tak nám to ani nemusí být líto. To na to totiž nebudeme mít.
Elizo vypadá to nádherně a zkusím to stihnout dřív, než ten důchod. (myšleno v dobrém). Scarlet

Eli, tak zase další tvůj recept, který jsem si uložila;-) Nechceš mi poradit, kdy mám stíhat všechny ty dobroty uvařit???:-O:-) Snad v důchodu se k tomu dostanu...:-8 Bodík!:yes:

Opět moc hezký recept, Eli,ty máš nakonec všechny recepty a fotky moc hezké;-):yes:

tady už nemám slov...zlobíš:-D:-p:-p:-p

pipre - no právě:-) - u nás je nastálo stánek - Koliba - a tam vozí dvakrát týdně přímo ze Slovenska sýry, brynzu, čerstvé máslo a tam si váženou brynzu kupuji a je výborná :-p:-p

Eli, moc hezký recept:-):yes:. Brynzu zbožňuji, recept už mám v oblíbených a určitě vyzkouším;-). Standardně skvělé fotky:yes::yes:. Posílám desátý bodík. :-!:-)):yes::yes::-K

Maris, já raději kupuji brynzu na váhu, také mi ne každá chutnala. Ale nezapomenu na bryndzu, kterou jsem jedla na Slovensku :-)

Přiznám se, že mi brynza dřív moc nechutnala, ale asi tak poslední rok mně chutná moc, recept super a určitě bodík :yes::-p

Se slaninou a bryndzou to musí být moc zajímavé a určitě dobré.:yes:+ 8. Hezké fotky:yes:

Moc děkuji za komentáře a body, vařila jsem dnes při pohybových bolestech (ploténka - ta v páteři :-D ), tak mě o to víc těší, že se recept líbí ;-).

Dělám velmi, velmi podobně, jen používám jiný sýr, ale mohla bych to s brynzou vyzkoušet. Fotky jako vždy bezva a bod je na snadě:yes:

:-p:yes::yes:

:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
kuřecí roláda, kuřecí roládka, kuřecí roládky, cena brynzy, roláda z kuřecího masa recept, závitky z kuřecího masa, kuřecí maso s brynzou, kureci s brynza, bačovský řízek, kuřecí brynza, kuřecí roládka recept, kuřecí s brynzou, masová roláda s brynzou, kuřecí rolady, brynza cena, rolády z kuřeciho masa, bačovský závitek, rioláda z kuřecího masa recept, kuřecí roládky plněné brynzou, roládky z kuřecího masa

Suroviny:
prsa kuřecí, brynza, slanina anglická vcelku, česnek, olej, mouka hladká, smetana ke šlehání, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu