Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 400 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 33,10 g |
Vláknina | 3,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BvQ
Moje poznámka
Jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BvQ
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 3 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 8 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 11 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 14 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 40 minutami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 1 hodinou
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 2 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 4 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 4 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 4 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 5 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřový jazyk recepty,
veprovy jazyk na česneku,
vepřový jazyk,
recepty vepřový jazyk,
hovězí jazyk recept,
vepřový jazyk recept,
hovězí jazyk recepty,
pokrmy z česneku,
jak vyudit veprove jazyky,
jak upravit uzený hovězí jazyk,
vepřový jazyk úprava,
vepřové jazyky,
veprove jazyky na cesneku,
hovězi jazyk,
jak vyudit hovezi jazyk,
jak vyudit vepřový jazyk,
recept vepřový jazyk,
recept na úpravu vepřového jazyka,
recept na vepřovy jazyk,
hovězí jazyk na cesneku
Suroviny:
jazyk vepřový,
sůl,
kmín celý,
česnek,
olej
Komentáře (10)