Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazyk po čínsku

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie829 kJ /
198 kcal
Bílkoviny4,77 g
Tuky0,31 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,87 g
Sůl14,30 g
Sacharidy23,23 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: 2 vepřové jazyky uvaříme do poloměkka v osolené vodě, vyjmeme, vložíme na chvíli do studené vody a oloupeme. Krok 2: Vložíme zpět do horkého vývaru, přidáme nálev a vaříme, dokud nezměknou. Krok 3: Po vyjmutí je nakrájíme na tenké plátky. Krok 4: Vývar přecedíme a zahustíme Solamylem. Krok 5: Nakrájené jazyky vložíme zpět do omáčky.

Zveřejněno 20. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jazyk po čínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J1K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jazyk po čínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J1K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Jeníku. JSI MISTR. Je to zkrátka paráda. Nevím jak mi to za tolik roků uniknout. ???? Já akorád mám obavy z vína. Dělám sice srdce "Po bourbonsku" špikované s červeným vínem, ale strašně šetřím s vínem. Zkrátka jihočech a ne francouz. Ale za tvůj recept +bodík 4

Jendo:-)nádhera:yes:.A protože znám a dělám(mám velmi podobný recept),hlavně na Silvestra,aby bylo co mlsat,tak boďka je zde opravdu jasná;-).Omáčku vždy svařím téměř do husta,ten jazyk do ní nakrájím,nechám pěkně nasáknout:-p:-p,jej už teď slintám:-D.Když si za ten půl rok vzpomenu,přišupnu sem fotečku mojeho dílka,neva?.:-)

Tématické fráze:
hovezi jazyk po cinsku, vepřový jazyk po pekingsku, ledvinky po čínsku, pekingský jazyk, vepřové jazyky recepty, uzený hovězí jazyk po čínsku, vepřový jazyk, jazyk po pekingsku, vepřový jazyk počínsku, srdce po cinsku, uzený vepřový jazyk po čínsku, vepřový jazyk po pekingsku recept, čínská omáčka na jazyk, hovezy jazyk, čínský hovězí jazyk, hovězí jazyk po po čínsku, čínský jazyk hovězí, jazak po cinsku, hovězí srdce po čínsku, vepřové srdce po čínsku

Suroviny:
jazyk vepřový, omáčka sojová, víno bílé, cukr, sůl, pepř celý, badyán, česnek, cibule, solamyl

Přidat fotografie receptu