Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný bůček II.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jitka a Vlastik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 037 kJ /
3 594 kcal
Bílkoviny157,73 g
Tuky298,31 g
Vláknina30,24 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,00 g
Sacharidy65,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Příprava marinády na potírání: Utřeme půlku česneku, přidáme mletý pepř, kari koření, papriku,
grilovací koření a chilli. Worcestrem upravíme na hustší kašičku. Krok 2: Příprava masa: Maso uvaříme se solí, celým pepřem, bobkovým listem a zbylou půlkou česneku. Potom vykostíme, rozdělíme na 2 - 3 kousky, za tepla potřeme připravenou marinádou, zavineme do alobalu a po
vychladnutí uložíme na týden do ledničky. Krok 3: Po týdenním půstu otevřeme lednici, vyjmeme maso a nakrájíme jej na plátky. Přikusujeme chleba.

Zveřejněno 3. 11. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládaný bůček II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxRD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládaný bůček II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxRD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (27)

Děkuji za recept, za týden se vyjádřím:-8

...absurdná predstava, vydržať týždeň...

´...díky za připomenutí receptu...už jsem ho hrozně dlouho nedělala, přidám taky fotečku...:-)

Jendovy fotky jsou krásné, já jsem jen měla na mysli, že je zbytečné mít tu dva naprosto shodné recepty:-S Ale když to nikomu nevadí, je mi to celkem fuk:-8 Jitka a Vlastík mohli duplicitu lehce zjistit sami, kdyby použili vyhledávač, a tím podobným sporům předejít;-)Jinak bůček dělám taky podle Péti Vařiče jako špagetka.

dělám podobně :yes::-p;-)

Jendo, fotky jsou opět perfektní...:-p:yes:
Recept ukládám (tento i Růženčin..:-D ) a doufám, že na něj o svátcích nezapomenu...:-p

03.11.2009 19:42:00 - "zasedací tribunál" :-(

Renčo, jaký příspěvek máte na mysli? Tady u receptu? Jenda se málokdy k čemukoliv vyjadřuje, tak jsem jen udivená. Jitka a Vlastík dali recept, nic se neděje, rádi si něco připomeneme. Jenda přidal fotky a hned přibyly bodíky k tomuto super receptíku. Tak v čem je problém?

MILÝ JENDO 1 - nedávno jste prohlásil, že jste rád, že rýpálkové přestali rýpat. Váš dnešní příspěvek v diskuzi na mě působí velmi AROGANTNĚ. Nedivte se, že ti rýpálkové si do takového přechytřelého pána rádi rýpnou.:-D

Špagetko, víš, že děláš ten bůček přesně jako já:-?je to těžký vydržet, ale já ho mám v lednici nejméně 3 dny a zrovna tak ho dělám na vánoční svátky, zejména taky na Silvestra;-):-D

Takhle dělávám i lalok,dala jsem ho synovi a volal bylo to famóóóóóznííí.Uděluji bodíček:yes::yes::yes: je to dobrá mňamka:-p:-p:-p

Jitko a Vlastíku já jsem to nemyslela zle,že jste ho opsali,já jsem prostě jen konstatovala,že tu takový rcp je a co píše vybusna,tak to jsem nevěděla,že to musím udělat takto.Jestli jsem někoho urazila,tak mi to prosím vás promiňte,ale já bych si vůbec nedovolila někoho tak napadnout.Bohužel, to asi tak bylo bráno.

Nakladany bucek taky delam na ruzne prilezitosti.Koreni je asi na kazdem,kdo co ma rad.Posilam bodik.:-p

Vidím berušky a jiné krásné ozdoby a je mi to úplně jasné:-)). Jeníčku, bod pro tebe;-)

Já mám podobný recept zase z Péti Vařiče (vycházelo kdysi k Mladému světu) - uvařený bůček se potře silnou vrstvou utřeného česneku, soli, pepře, papriky. Zabalím do mikrotenového sáčku dám minimálně přes noc (i déle) do lednice. To je po rozležení úplně super, taky bude na Silvestra.

No vy mi tu děláte chutě!!! :-) Krásná fotka, to úplně láká i toho, kdo tučné nejí :-) Moc dobře znám chuť takového bůčku mňam:-p, bohužel musím se bez něj obejít. Bodík:yes:3.

Moje mamina nám tenhle skvělý bůček přinesla v neděli:-p. Teď jsem nakoukla, manžel si zrovna nesl na talířku poslední dva kousky:-)). Jenda byl sice rychlejší, ale když už jsem mu ten talířek vyrvala z ruky, tak tu fotečku přidám i já:-). A omlouvám se, není to nic moc, už to skutečně byl poslední malý kousíček, ale ta chuť....mňam, mňam:-p:-)):-))

Pro Jendu1: Díky za foto - super a tiše závidím. Co se týče samotného receptu na vlastních stránkách jej mám už cca 4 roky a tudíž nemám potřebu od někoho opisovat. Receptů máme doma tolik, že "JUDr" Marek Benda by z nich napsal nejmíň deset rigorozních prací s fontem písma 10. Pokud pustím na net nějaký cizí recept, tak tam uvádím autora.

Jendo, aŤ to dopadne jak chce a ať si to fotil kdykoliv, jsou to úúúúžasné fotky a za ty si zasloužíš v každém případě "Řád zlaté vařečky":-!:-D

:-)Nádherná fotečka:yes::yes:+

A dík za připomenutí, od té doby jsem bůček nedělal. Určitě ho brzy opět připravím. Posílám první bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Jitko a Vlastíku, rychle jsem vložil fotografie z archívu, než nechá zasedající tribunál recept vymazat:no:. Tento recept jsem fotil 4.6.2006 a má úplně stejný postup jako je ten váš, potažmo "ruzeny";-):-O:-).

Nebylo by lépe tenhle vymazat:-?;-)

vybusna a nejde to přidat, podobný recept od Růženy je totožný a tak nám to řekne, že tento recept je naprosto stejný.;-)

Pro Ruzenu: Omlouvám se :-K, ale skutečně jsem nic neopsal. Čerpal jsem z domácích zdrojů.

ruzena...ked narazis na recept kt. je totozny, alebo podobny s nejaky, ktory je tu uz vlozeny, tak ich vloz ako podobne...klikni na ikonku dvoch sipok....co je v tom riadku ako je fotacik, zdvihnuty palec a td...a tam sa uz riad tym, co je tam napisane.....a mozes si to hned vyskusat tym, ze tam vlozis medzi tie podobne prave tvoj recept

Tento recept již tady je ode mne:-O

Tématické fráze:
nakládaný buček, vařený a nakládaný bůček, top recepty nakládaný bůček, jak dlouho vařit bůček, nakládaný lalok, lák na bůček, vepřový lalok, nakládaný bůček na gril, buček na silvestra recept, paprikový lalok, vepřový lalok recept, vepřový lalok vařený, marinada na buček, vařený lalok, nakládaný bůček recept, lalok vepřový, marinovaný bůček, nakladany veprovy lalok, příprava bůčku, paprikovy lalok recept

Suroviny:
bůček, pepř celý, bobkový list, česnek, pepř mletý, paprika sušená sladká, koření grilovací, chilli, omáčka worcesterová, koření kari

Přidat fotografie receptu