Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 809 kJ / 2 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,00 g |
Tuky | 200,80 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 870 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 24,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí ragů s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZnl
Moje poznámka
Hovězí ragů s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZnl
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové podkovy
Přidáno před 10 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 5 minutami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 25 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 13 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 14 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ragů,
hovězí na mrkvi,
hovězí s mrkví,
hovězí v mrkvi,
hovězí v mrkvi recept,
hovězí ragú recept,
hovezi na mrkvi recept,
ragů,
vepřové ragú s mrkví,
ragu z hoveziho masa,
hovězí na mrkvy,
recept na hovězí ragů,
hovězí mrkev,
hovězí maso s mrkví,
hovězí nudličky s mrkví,
hovězí maso na mrkvi,
recept na hovězí maso s mrkví,
recepty - hovězí ragů,
hovězí s mrkví recept,
ŕecept hovězí ragů
Suroviny:
krk hovězí,
mrkev,
koření na roštěnky,
cibule,
masox,
sůl,
pepř,
olej,
sádlo,
jíška světlá instantní
Komentáře (25)
co tomu ještě chybí? že by podravka nebo jinej glutamát...
toho nikdy není dost že?
jinak hovězí a mrkev je dobrá kombinace
Kořenicí přípravek Roštěnky - Avokádo, má aromaticky vyváženou, nepříliš ostrou chuť. Používáme ho hlavně při dušení hovězích plátků, velmi chutná je na španělských ptáčcích, ale i v guláši. Směs obsahuje především pepř, papriku, kmín, sůl, koriandr, hořčici, kmín, rozmarýn, nové koření.
http://www.avokado.cz/sortiment/rostenky
určitě, akorát se může rozvařit, takže bych ho tam dal až před koncem
voní, tak se už nemůžu dočkat.