Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba pod peřinou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kachorra

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 741 kJ /
894 kcal
Bílkoviny95,45 g
Tuky43,87 g
Vláknina11,99 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 492 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy25,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi osmahneme cibulku s nakrájenou klobáskou, přidáme nakrájenou zeleninu (mrkev je lepší předem povařená, aby byla dostatečně měkká) a protlak a podusíme, aby vše změklo. Krok 2: Dno zapékací mísy vyložíme filetami nakořeněnými dle chuti a zvyku. Krok 3: Rybu zakryjeme připravenou zeleninovou peřinou a zalijeme vejci. Dáme zapéct. Krok 4: Před koncem pečení poklademe nakrájený sýr.
Doba pečení 20-30 minut.

Zveřejněno 8. 11. 2009

Poznámka autorky Kachorra

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nakrájené na kolečka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba pod peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2xWP

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba pod peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2xWP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

Lenko, vidím tvůj recept v "náhodných" a co nevidět vyzkouším a pokud se zadaří, přidám foto - u nás pangas jede na všechny způsoby, takže díky. A Iljuše za hezkou inspirativní fotku;-):-p:-p

Vynikající :-!:yes: Ještě dodávám, dala jsem ochutnat mámě a sestře a obě se mohly utlouct, hned chtěly recept :yes::-p

Iljušo:-)nechceš si u mě doma udělat "vedlejšák" na dobroty;-):-D.Tvé vaření a zdobení je moc lákavé a jistě i výborné:-p.Jsi šikula:-).

Iljuša, zas krásna fotka, ale ja by som polemizovala s tebou - mne pangas chutí práve preto, že je, ako vravíš, bez chuti...
ale tá klobása s rybou musí byť zaujímavá...alebo naopak?

Zajímavá kombinace ryby s klobásou, pangase to oživilo, podle mne je to ryba bez chuti ;-)

Tématické fráze:
jak dlouho se peče ryba, ryba pod peřinkou, dorty ryba, ryba zalita vejcem, pečena ryba pod perinou, jak dlouho se peče ryba?, dorty-ryba, ryby recepty, ryby klobásy recept, recepty na rybý klobasy, klobasa z ryby recept, rybi file pod perinou, recepty ryby, zapečene rajčata z filetami, ryba a protlak, slanečky z bílých ryb, zapekane brambory s filetami, cibule ryba rajský protlak recept, ryba se sýrovou peřinkou, recepty ryby foto

Suroviny:
pangasius, cibule, klobása pikantní, mrkev, cuketa, rajče, vejce, protlak rajčatový, sýr hermelín

Přidat fotografie receptu