Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ssimusshka ssimusshka

Náročný

Suroviny

Porce: plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie32 333 kJ /
7 728 kcal
Bílkoviny119,07 g
Tuky420,69 g
Vláknina54,80 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 797 mg
Sůl2,88 g
Sacharidy838,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do mísy si prosejeme mouku s práškem do pečiva, cukry, vejce, olej a mléko. Krok 2: Přidáme nalámanou čokoládu na kousky. Krok 3: Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a posypeme směsí kokosu a cukru. Krok 4: Dáme do trouby vyhřáté na cca 180°C a pečeme cca 20 minut, záleží na troubě. Krok 5: Po vytažení z trouby přelijeme pařížskou šlehačkou. Krok 6: Pařížská šlehačka: Smetany s cukrem a kakaem přivedeme k varu, odstavíme a necháme vychladnout. Můžeme si jí udělat dopředu.

Zveřejněno 11. 11. 2009

Poznámka autorky ssimusshka

Je to taková moje jiná varianta standartních kokosových řezů. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L7Pp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L7Pp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Ursulajda, tak do těsta dejte méně cukru nebo sypejte pouze kokosem bez cukru, myslím, že problém je spíše v moc sladkém těstě. Já také nemám ráda přeslazené, což mi tyto řezy nepřipadají. Do těsta jsem dávala čokoládu na vaření, tak i ta 'srazí' tu sladkost:-))

Tenhle řez jsem dělala s bílou šlehajdou, ale na nás byl moc sladky:-8, ale tahle varianta by mohla být lepší:yes:, určitě zkusím;-):yes:

S kokosem to musí být dobrota:-pposílám bodík:yes:;-)

Znám :yes:

pěkný nápad :yes:

Psala jsem přibližně, zaleží na troubě, já peču v nové .. měla jsem opravdu za 20 min hotovo:-)

no neviem za 20 minut sa koláč asi neupečie či ano:-O:-O:-//

Velmi dobry napad a aj fotky su velmi vystizne a pekne:-))

Mńam!!:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
buchta s pářížskou šlehačkou, šlehačkové pařížské řezy recept, koláč s pařížskou šlehačkou, kokosove rezy se slehackou, šlehačkové řezy rafaelo, řezy rafaelo s krémem, zákusek s pařížskou šlehačkou, moučník se šlehačkou, moučníky se šlehačkou, pařížské řezy, řez se šlehačkou, hrníčkové rafaelo řezy, koláč rafaello, buchta z pařížské šlehačky, recepty moučníky se šlehačkou, buchta s pařížská šlehačka, buchty s pařížskou šlehačkou, buchta rafaello, recept na rafaelo buchtu, recepty-pařížská šlehačka

Suroviny:
mouka hladká, mouka hrubá, prášek do pečiva, cukr, cukr vanilkový, vejce, olej, mléko, čokoláda, kokos, cukr, smetana ke šlehání, cukr, kakao

Přidat fotografie receptu