Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Růžičkový eintopf

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 627 kJ /
1 345 kcal
Bílkoviny97,00 g
Tuky37,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 4,40 g
Sůl10,00 g
Sacharidy141,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očistené ružičky prekrojíme, s kockami očistených zemiakov dáme variť do vody, toľko vody aby bolo zakryté, osolíme, okoreníme čiernym korením, rascou. Krok 2: Na masti speníme cibuľu, pridáme múku a spravíme zásmažku. Krok 3: Zalejeme vodou, rozšľaháme, vlejeme do hrnca, pridáme kolieska klobásy, majoránku, pretlačený cesnak, prevaríme a dochutíme.

Zveřejněno 12. 11. 2009

Poznámka autora magdalenka

Jedlo je husté, podávame s chlebom.

Môžeme variť aj s údeným mäsom - krkovičkou, bôčikom a pod., vtedy nakrájané mäso varíme ako prvé a až potom pridáme ružičky a zemiaky.

Zhýčkaní jedinci si pridajú na tanieri kyslú smotanu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Růžičkový eintopf

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Q9g

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Růžičkový eintopf

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Q9g

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Ďakujem za pochvalu!

Právě jsme to snědli, super:-!:yes:;-)

Merylaska, od teba ma pochvala zvlášť hreje...

Magdalénko, taky jsem udělala a je to moc dobré:-p:yes: Z koření jsem dala jen hrubě mletý pepř, zeleninovou bujónovou kostku Natur, česnekem jsem nešetřila a navíc jsem přidala měkký sýr. Hodnotím + a dovolila jsem si přidat fotky:-)

Inunka, komentár, ako je tvoj, sa číta nádherne. Potešila si ma, ďakujem.:-)

Magdalenko, díky za inspiraci.:yes:Právě jsem jí dovařila.
S klobáskou jsem přidala trochu nakrájené opečené
anglické slaniny a bujon ani žádné jiné polévkové koření
jsem nepřidávala. Přesto je výborná a pikantní.
Uvidím co na to řekne manžel,až přijde z práce...;-)

:-p;-):yes:

jééé, u nás není teď kapustička ta malá:-(, to by bylo papáníčko!:-p:yes:

:-D zrovna mám doma 1 kg růž.kapusty-kelu, a přemýšlím, copak uděláme a už mám recept, který zítra musím použít, takže magdalenko jde ti:yes::yes:a kapust.-kelové růžičky vařím v polévce tak cca 5 min. a pokud dusím tak stejnou dobu, ale je pravda, že je rozkrájím napůlku-pak je to rychlejší vše ;-), ale to tak dělám jen já, třeba děvčata mají jiný "fígl":-?, posílám boďku:yes::-K

Mně připadají tak...přirozeně nahořklé. Rozhodně je nevařím ve dvou vodách.

Caty, asi v sobotu, pred oslavou...ak stihnem...
Voľakde som čítala, že treba ružičky na cca 3 min hodiť do vody, zliať vodu, potom variť ďalej, že potom nie sú nahorklé...viete o tom niečo? (sú vlastne nahorklé?)

:-OÁááách, magdalenko, kdy to u vás bude k obědu?....naplánovala bych si cestu do Bratislavy...:-D:yes::yes:+ a ukládám, děkuju!

Tématické fráze:
růžičkový kel, eintopf, řůžičková kapusta, kelové kapusticky, ruzickovy kel recept, eintopf recept, růžičkový kel recepty, super nákladané kapie, recepty růžičková kapusta,klobása, recepty polévka růžičkový kel, recepty na eintopf, recept na kel s s klobásou, aintopf z kapustiček, eintopf s ruzickovou kapustou, eintopf recepty, masel topf, recept ružickovy kel, kel eintopf, recept na ružičkový kel, růžičková kapusta eintopf

Suroviny:
kapusta růžičková, brambory, klobása uzená, sůl, pepř, majoránka, kmín celý, cibule, česnek, mouka hladká, bujón, maggi, máslo

Přidat fotografie receptu