Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 645 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,03 g |
Tuky | 204,26 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 36,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Opracované maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, nastrouhaný česnek, mletou papriku, šlehačku, důkladně promícháme a necháme v ledničce do druhého dne odležet.
Krok 2: Odleželé maso pomeleme, přidáme najemno nakrájenou cibuli a petrželku, vejce, podle potřeby strouhanku a opět důkladně promícháme, případně dochutíme.
Krok 3: Z masové směsi tvoříme válečky, které propíchneme špejlí(předem namočenou ve vodě), obalíme v mouce a zprudka zarestujeme v oleji.
Krok 4: Do zapékací mísy nalijeme krapet oleje, přidáme na céčka nakrájenou cibuli, na plátky papriku a rajčata.
Krok 5: Lehce osolíme, opepříme, přidáme snítky tymiánu a vložíme orestované čufty.
Krok 6: Mírně zastříkneme kečupem, podlijeme troškou bujónu a dáme do rozehřáté trouby na cca 30-40 minut zapéct. V průběhu pečení otáčíme, před dopečením posypeme nastrouhanou Nivou, kterou lehce zapečeme.
Zveřejněno 12. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čufty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QWq
Moje poznámka
Čufty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QWq
Nejnovější recepty
Zapečené jitrnice na zelí
Přidáno před 3 hodinami
Prejtem plněné bramborové knedlíky se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Jitrnice s vaječnými kroupami
Přidáno před 4 hodinami
Jelítko s nastavovanou kaší
Přidáno před 4 hodinami
Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Brokolicové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety v kokosovém mléce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 sekundami
Bramboráky
Neregistrovaný před 3 minutami
Úplně obyčejný chléb
Neregistrovaný před 6 minutami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Neregistrovaný před 11 minutami
Šneky z listového těsta
Neregistrovaný před 15 minutami
Domácí kmínový chleba
Neregistrovaný před 18 minutami
Buchtičky se šodó
Neregistrovaný před 21 minutami
Domácí kečup
JanZZ před 21 minutami
Zapečené jitrnice na zelí
Neregistrovaný před 23 minutami
Jemná buchta z remosky
Neregistrovaný před 25 minutami
Tématické fráze:
čufty z mletého masa,
cufty,
čufty recept,
masové čufty,
recept na cufty,
balkánské čufty,
cuvty,
co jsou čufty,
vepřové čufty,
recept čufty,
čuft,
dalmatske cufty recept,
dalmátské čufty,
recepty cufty,
mleté čufty,
čufta,
mlete maso čufty,
hovězí čufty,
čofty,
co to jsou čufty
Suroviny:
bůček vepřový,
přední hovězí,
šlehačka,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř bílý,
majoránka,
česnek,
cibule,
tymián,
rajče,
paprika čerstvá červená,
petrželka,
vejce,
kečup sladký,
sýr niva,
strouhanka,
olej,
mouka hladká,
špejle
Komentáře (19)