Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 645 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,03 g |
Tuky | 204,26 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 36,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Opracované maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, nastrouhaný česnek, mletou papriku, šlehačku, důkladně promícháme a necháme v ledničce do druhého dne odležet.
Krok 2: Odleželé maso pomeleme, přidáme najemno nakrájenou cibuli a petrželku, vejce, podle potřeby strouhanku a opět důkladně promícháme, případně dochutíme.
Krok 3: Z masové směsi tvoříme válečky, které propíchneme špejlí(předem namočenou ve vodě), obalíme v mouce a zprudka zarestujeme v oleji.
Krok 4: Do zapékací mísy nalijeme krapet oleje, přidáme na céčka nakrájenou cibuli, na plátky papriku a rajčata.
Krok 5: Lehce osolíme, opepříme, přidáme snítky tymiánu a vložíme orestované čufty.
Krok 6: Mírně zastříkneme kečupem, podlijeme troškou bujónu a dáme do rozehřáté trouby na cca 30-40 minut zapéct. V průběhu pečení otáčíme, před dopečením posypeme nastrouhanou Nivou, kterou lehce zapečeme.
Zveřejněno 12. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čufty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QWq
Moje poznámka
Čufty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QWq
Nejnovější recepty
Domácí kváskový chléb
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené jitrnice na zelí
Přidáno před 6 hodinami
Prejtem plněné bramborové knedlíky se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Jitrnice s vaječnými kroupami
Přidáno před 6 hodinami
Jelítko s nastavovanou kaší
Přidáno před 6 hodinami
Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky pečené s marinádou
mariko před 4 minutami
Kuřecí prsty
mariko před 5 minutami
Hovězí plátky na houbách
Neregistrovaný před 10 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Neregistrovaný před 22 minutami
Svíčková na smetaně
Neregistrovaný před 26 minutami
Pizza šneky z listového těsta
Neregistrovaný před 27 minutami
Domácí kmínový chleba
Neregistrovaný před 32 minutami
Polévka z čerstvého zelíčka
Neregistrovaný před 34 minutami
Čínská smažená rýže na curry - videoškola
Neregistrovaný před 37 minutami
Kuličky z mletého masa s paprikovou omáčkou
Neregistrovaný před 42 minutami
Tématické fráze:
čufty z mletého masa,
cufty,
čufty recept,
masové čufty,
recept na cufty,
balkánské čufty,
cuvty,
co jsou čufty,
vepřové čufty,
recept čufty,
čuft,
dalmatske cufty recept,
dalmátské čufty,
recepty cufty,
mleté čufty,
čufta,
mlete maso čufty,
hovězí čufty,
čofty,
co to jsou čufty
Suroviny:
bůček vepřový,
přední hovězí,
šlehačka,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř bílý,
majoránka,
česnek,
cibule,
tymián,
rajče,
paprika čerstvá červená,
petrželka,
vejce,
kečup sladký,
sýr niva,
strouhanka,
olej,
mouka hladká,
špejle
Komentáře (19)