Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 593 kJ / 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvičce necháme rozehřát 1/4 másla. Poté, co se máslo rozehřeje, počkáme až trochu zpění. Nesmíme nechat máslo připálit.
Krok 2: Dále přidáme nakrájené a očištěné houby (doporučuji houby nakrájet na menší plátky). Přidáme nakrájenou cibuli a stroužek česneku, nakapeme Maggi, posolíme a opepříme. Řádně zamícháme a za občasného míchání necháme smažit.
Krok 3: Po 10 minutách tohoto postupu, zesílíme plamínek či elektrický sporák a necháme ještě dalších alespoň 5 minut smažit. Až bude hotovo, můžeme podávat. Nejlépe do hlubokého talíře s čerstvým chlebem.
Zveřejněno 14. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brandovský houbeles
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Zm
Moje poznámka
Brandovský houbeles
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Zm
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 6 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 21 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 23 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 25 minutami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Piafka před 1 hodinou
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 1 hodinou
Biskupský beránek
janina8 před 2 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 2 hodinami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 3 hodinami
Tématické fráze:
magi nápady,
magi dobré nápady,
magi recepty,
magi klasik,
recepty magi,
recepty magi.cz,
recepty na fejzbuk,
recepty facebook,
houbé recepty,
vaření a recepty pro trampy,
zampiony porto belo recept,
recepty žampiony porto belo,
porto belo recepty,
porto belo zampion,
lanyz obecny,
belo lanyz obecny/priprava,
co je to belo lanyz,
recepty-houbeles,
hoube les cz,
magi nápad
Suroviny:
houba hřib,
sůl,
pepř,
maggi,
máslo,
cibule,
česnek
Komentáře (4)