Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 927 kJ /
700 kcal
Bílkoviny41,44 g
Tuky47,25 g
Vláknina9,54 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 3,25 g
Sůl8,10 g
Sacharidy24,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme, vydatně potřeme hořčicí a poklademe slaninou. Krok 2: Cibuli nakrájíme najemno a 15-20 minut ji restujeme na oleji dohněda. Přidáme česnek, nakrájený na tenké "třísky" a necháme jen rozvonět. Krok 3: K restované cibulce přidáme malé kostičky sýra, promícháme a směs navrstvíme na maso. Krok 4: Zabalíme do závitků, upevníme párátky a opékáme na rozpáleném oleji ze všech stran doměkka (asi 15 minut).

Zveřejněno 21. 11. 2009

Poznámka autorky Eliza

Recept pochází z mojí oblíbené hospůdky, kde ho podávají pod názvem "Žumbera".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8MW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8MW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Eli, moc voňavý recept:-p:-p a nádherná fota:yes:. :-!:-)):yes::yes::-K +12

Žumberu si můžeš dát i při návštěvě tady na severu (přesně Rytíř Ž...) :-!:-D, jinak paráda...:-p:yes::yes:

Eli, no jasně, ať už je tam pivní sýr, nebo tvarůžky, tak milujeme a ty věci jsou přímo výborné:-!:-p:-pMěli jsme dneska podobný oběd(viz můj recept), Jasnej boďan a klidně bych jich dala i víc, ale...;-):yes:

Elizo - smradlavé recepty jsou u nás také v kurzu.:yes::yes: ;-)

Eli,paráda jako vždy.:yes::yes:

Krásne jedlo, nepreplácaný recept! Asi budem musieť vyraziť do nejakej slušnej hospody, mňa už kuchynské múzy prestávajú bozkávať.+

Eliz, paráda!!!:yes:5.

Eli, jako vždy - recept i fotky:-p:yes:+

Mirčo :-), zbylo... Bohužel moje porce - ozval se mi moudrák a nemůžu kousat ;-(, takže jsem měla jen špenát :-(.
Scarlet :-), listový špenát a bramborové placičky :-p.

Vypadá to nádherně a skvěle , ale nebuď tajnůstkáč a prozraď ještě ty přílohy. Díky a papa. Scarlet

Vypadá to nádherně a skvěle , ale nebuď tajnůstkáč a prozraď ještě ty přílohy. Díky a papa. Scarlet

Elizo:-)první boďka letí a s ní i pochvala za moc pěkné fotky a bezva chuťově připravené jídlo:-p:-).Ukládám a těším se na vyzkoušení;-).Asi zase nezbylo,viď?;-(:-D

Tématické fráze:
sýr žumbera, plněná krkovice babica, rytíř žumbera, krkovice se syrem, syr rytíř žumbera, krkovicka se syrem, plněná krkovice, plněná krkovička, rytir zumbera syr, babica krkovička v alobalu a se slaninou, plněná krkovička s tvarůžky recepty, krkovička na cibuli v alobalu, plněná krkovička v alobalu recepty, krkovička recepty, krkovice plnena tvaruzkama, plněná krkovička v alobalu, vepřová krkovice na cibuli, krkovička recepty plněná, pivní sýr žumbera, krkovice sýrem

Suroviny:
krkovice vepřová, slanina anglická, hořčice dijonská, cibule, česnek, sýr pivní, sůl, olej

Přidat fotografie receptu