Suroviny
Porce: 4 po 2 kusech masa
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 218 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,31 g |
Tuky | 21,35 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 790 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 17,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steikové, dušené hovězí plátky se zeleninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QK7
Moje poznámka
Steikové, dušené hovězí plátky se zeleninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QK7
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 19 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
dušené hovězí,
dušené hovězí plátky,
priprava steiku,
hovězí dušené,
hovezi recepty,
dušená mrkev s hovězím masem,
vepřové steiky,
hovězí plátky recept,
jak dlouho dusit hovězí,
jak dlouho dusit hovezi maso,
steikove maso,
stejková omáčka,
jak dlouho dusit hovezí plátky,
hovezi maso dusene,
stejkové maso,
maso na steiky,
kuřeci steiky,
dusena mrkev s hovezim,
omacka ke steiku
Suroviny:
maso hovězí,
koření na steaky,
cibule,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
hrášek,
fazolky zelené,
brokolice,
smetana,
masox,
mouka hladká,
olej olivový,
sůl
Komentáře (12)