Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovičkový plátek s volským okem

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ivulinka ivulinka

Snadný

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 281 kJ /
545 kcal
Bílkoviny39,52 g
Tuky30,56 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 414 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy26,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a potřeme prolisovaným česnekem. Maso uložíme do lednice alespoň na noc. Krok 2: V pánvi rozehřejeme olej a plátky masa zprudka opečeme z obou stran. Krok 3: Opečené maso vyjmeme. Ve výpeku uděláme volská oka, která osolíme a opepříme a položíme na plátky masa. Krok 4: Podáváme se zeleninovou oblohou, brambory, ale i chléb k večeři by nebyl špatný.

Zveřejněno 6. 12. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovičkový plátek s volským okem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYGQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovičkový plátek s volským okem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYGQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

JardaG: děkuji:-K

V jednoduchosti je síla:yes:

také jednoduché a aké lákavé :yes:

je to úžasná klasika:yes::-D jak je možné, že zde není jediný komentář? nádherné foto;-)

Tématické fráze:
vepřové plátky s volským okem, maso s volskym okem, krkovice na přírodno, krkovice na přírodno, vepřový steak s volským okem, hovezi steak s volskym okem, krkovička na přírodno, maso se sýrem a volskym okem, přírodní řízek s volským okem, vepřová kotleta s volským okem, vepřové kotlety s volskym okem, kuřecí steak s volským okem, kotleta volske oko, vepřové plátky na přírodno, hovězí steaky s volským okem, hovezi s volskym okem, byftek na prirodno, roštěnka s volskym okem a syrem, přírodní kotleta s volským okem, kuřecí maso s volským okem

Suroviny:
krkovice vepřová, sůl, pepř, česnek, paprika sušená sladká, olej, vejce

Přidat fotografie receptu