Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené fazole s mrkví

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 845 kJ /
1 158 kcal
Bílkoviny42,00 g
Tuky28,66 g
Vláknina99,09 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 267 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy137,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na lžíci oleje opékáme asi 5 minut fazole, pak je opláchneme studenou vodou a dáme okapat. Krok 2: Rozpálíme troubu na 180°C, cibuli a česnek drobně nakrájíme spolu s bobkovým listem a zlehka osmažíme. Krok 3: Přidáme fazole a vývar přivedeme k varu. Krok 4: Umícháme rajčatový protlak s octem a hořčicí a a přimícháme do fazolové směsi. Krok 5: Mrkev a jablko oloupeme, mrkev nakrájíme na kolečka, jablko rozčtvrtíme odstraníme jádřince, dužinu nakrájíme na plátky a dáte podusit. Krok 6: Zlehka podušenou zeleninu přidáme k fazolím, opepříme, osolíme, přeložíme do ohnivzdorné mísy a přikryté alobalem pečeme 30 minut.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené fazole s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené fazole s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
mrkev recepty, pečená mrkev, baskitské kuře, recepty-fazole, vařená mrkev recept, pečená mrkev recepty, fazole-recepty, wikipedie mrkev, pokrmy z červené fazole, recepty azuki, baskitské fazolky, fitness recepty, sadba fezole, fazole vařené v papiňáku, příprava červených fazolí, černá mrkev, chiliconcarne, červené fazole na husto, vařená mrkev, recepty z červené fazole

Suroviny:
mrkev, jablko, olej, fazole červené sterilované, cibule, česnek, bobkový list, vývar zeleninový, protlak rajčatový, hořčice pikantní, ocet, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu