Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z hovězího srdce

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

700413

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 948 kJ /
1 183 kcal
Bílkoviny90,82 g
Tuky69,12 g
Vláknina11,64 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,50 g
Sacharidy31,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dobře oprané srdce rozkrájíme na plátky. Krok 2: V rozehřátém oleji rozpečeme na kostičky nakrájenou slaninu, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nakrájené srdce, mletou papriku, pepř, mletý kmín a jalovec, sůl a doměkka dusíme. Krok 3: Občas podléváme vývarem a vínem. Nakonec zahustíme moukou, rozšlehanou ve vodě, přidáme majoránku a ještě asi 5 minut dusíme. Podáváme s vařenými brambory.

Zveřejněno 16. 12. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš z hovězího srdce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOV9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš z hovězího srdce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOV9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

výborný gulášek, klasika, jen jsem nedávala masox :-)

Dnešní oběd byl opět výborný:-p:-p

Guláš byl:-p:-p:yes:+2

To nemusí být špatný.

Tématické fráze:
hovězí guláš, guláš ze srdce, hovězí srdce, hovězí srdce recept, hovězí srdce recepty, recepty hovězí srdce, recept na hovězí srdce, vařené hovězí srdce, recepty na hovězí srdce, recept hovězí srdce, vareni srdce, hovezi gulas recept, hovězí srdce úprava, postup při vaření guláše, jak upravit hovězí srdce, srdce guláš, srdce na guláš, srdce recepty, gulas postup, jak upravit srdce

Suroviny:
srdce hovězí, cibule, slanina anglická, olej, česnek, paprika sušená sladká, kmín mletý, pepř mletý, jalovec, majoránka, sůl, mouka hladká, víno červené, masox

Přidat fotografie receptu