Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 948 kJ / 1 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,82 g |
Tuky | 69,12 g |
Vláknina | 11,64 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 31,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z hovězího srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOV9
Moje poznámka
Guláš z hovězího srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOV9
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 3 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 6 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 11 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno 8. 4. 2025 15:50
Roláda z mladého špenátu
Přidáno 8. 4. 2025 15:00
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno 8. 4. 2025 10:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 40 minutami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 51 minutami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 58 minutami
Barevné makronky
_Daniela_ před 2 hodinami
Jahodová zmrzlina
Ennia před 3 hodinami
Vepřové na houbách a zeleném kari
trdlo před 3 hodinami
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 4 hodinami
Bramboračka
david.k před 4 hodinami
Holandský mletý řízek se sýrem
Vokro před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Janet.P před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš,
guláš ze srdce,
hovězí srdce,
hovězí srdce recept,
hovězí srdce recepty,
recepty hovězí srdce,
recept na hovězí srdce,
vařené hovězí srdce,
recepty na hovězí srdce,
recept hovězí srdce,
vareni srdce,
hovezi gulas recept,
hovězí srdce úprava,
postup při vaření guláše,
jak upravit hovězí srdce,
srdce guláš,
srdce na guláš,
srdce recepty,
gulas postup,
jak upravit srdce
Suroviny:
srdce hovězí,
cibule,
slanina anglická,
olej,
česnek,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
pepř mletý,
jalovec,
majoránka,
sůl,
mouka hladká,
víno červené,
masox
Komentáře (4)